5 veckor idag

19.01.2022

Idag fick valparnas mormor Zally 14,9 år somna in lugnt här hemma . Jag hoppas av hela mitt hjärta att valparna får ärva hennes vänliga inställning till allt och alla. Hon är så saknad av oss alla .
Valparna får nu vara ute ett par minuter efter mat, lek och sömn. Jag har en ambition att göra dom rumsrena innan de flyttar och så är det väldigt bekvämt för mej om jag slipper torka bajs o kiss. 

Jag börjar se lite skillnad på valparna i temperament och nyfikenhet. Vissa är riktiga marodörer och attackerar sina syskon så de skriker ( röd ) , orange är kullens konsertledare, hon har väldigt lätt för skall. Spiff, hanen är en liten gosebjörn som undviker bråk men som inte bangar om det finns något att slita i.
Och så har vi lilla Sockan...hon är minst men den som tar upp kampen bäst mot stora röd. Hon är en nyfiken , vänlig valp som verkar väldigt harmonisk. Det blir inte lätt att välja , tur det är 3 veckor kvar !
Skulle nog säga att de är väldigt framåt och orädda allihop. De drar sig inte för att springa ut i mörkret, även på egen hand, nyfikna på allt de ser och hör.  Ska bli spännande att följa utvecklingen framöver.