En hemsk dag...

29.07.2019

Igår när det var som varmast på eftermiddagen ville inte Esmeralda ha någon mat, hon bara låg och var nedstämd. Kvickt kyla ner , ge vätska men inget hjälpte. Ringde veterinär och det var givetvis fullt överallt men Läckeby förbarmade sig. På en 7 veckors valp går förloppet snabbt. 
Jag förbannade än en gång att vi har så långt till ett djursjukhus 1,5 timme ! 
Esmeralda kräktes i knät på Felicia och var väldigt medtagen, det var ju inte så jag planerat hennes första bilresa. På sjukhuset blev hon sämre och lades in med dropp ganska omgående. Hon fick ligga kvar över natten. Det är fruktansvärt att lämna en liten valp, jag tycket så synd om henne och jag mådde så dåligt över att inte kunna vara där. Hon piggnade till och hade viftat på svansen senare på kvällen men var fortfarande medtagen. Tur att hon älskar folk och anpassar sig lätt , stackarn första gången utan mamma, syskon och oss. Lilla pluttan. Det blev ännu en natt för Esmeralda , det har tagits prover, röntgats och tagits parasitprover, alla proverser bra ut. Men blodblandad diareé och kräkningar på en liten valp är inte att leka med, det går fort fel håll.
I kväll fick vi glädjande besked att hon ätit och fått behålla maten, är pigg o glad och jag förmodar att vi kan hämta hem henne i morron. Övriga gänget mår prima !

Esmeralda 7veckor
Esmeralda 7veckor