Hästar , Katter o bilåkning

30.01.2022

Denna helgen har vi hunnit med ganska mycket . I lördags fick Stina en ledig eftermiddag som vi tillbringade i spårskogen. Det var längesen vi var i skogen och spårade ,det har mest blivit fältspår av förklarliga anledningar. Det var en trött och nöjd  Stina som kom hem .
Valparna är ute mycket mer nu. De har blivit små hundar som gärna ger sig ut på strövtåg. 
Sockan och Spexa hämtade jag i hästhagen , så tiden som avsatts för individ träning av valparna fick ändras till att lappa ihop staketet. Varje dag kommer det folk o hälsar på. Alla Valparna älskar det ! 

Idag , söndag har vi  åkt bil upp till träningshallen på Jami Hundsport. Där fick valparna egentid med mej och några av mina vänner. Vi lekte, gjorde följaövningar och inkallningar. Dom älskar när de får vara ensamma utan resten av flocken. Jag ser en tydlig skillnad efter det att de har fått den egentiden.
Dom växer. Dessa tester är även ett sätt för mej att hitta rätt individ till rätt köpare då jag lär mej mer om vilken individ valpen är. Även om alla ska jobba med sin hund så är vi människor olika personligheter och det gäller att hitta rätta mixen. Sen tror jag att man formar valpen till den man vill ha i slutänden, men visst kan det underlätta om man passar ihop redan från början. 
När vi kom hem igen var det mat och sen lek o bus i trädgården. Dom är snabba och jag förstår inte hur jag kunnat ha 8 valpar att hålla reda på tidigare nu har jag fullt upp med 4 st !!!

Hästarnas hage gränsar till tomten så valparna ser hästarna ganska ofta men idag fick de hälsa på riktigt. Det blev en nospuss på snälla Islänningen Snar. 
Vår katt Weasly däremot - han ligger risigt till.  Den stackarn hade 4 valpar jagandes efter sig, som tur är stannade han o fräste åt dem. De backade - denna gången...